Juruslametku

Kanggo wektu sing sepisanan ing sejarah sinetron, Yesus rawuh.
 Kisah kasebut pungkasanipun ditampilake, dudu dening Hollywood, nanging dening wong-wong sing manggon ing tanah-tanah sing ditinggalake.

A bocah lair - kanggo nggawa tujuan lan pangarep-arep kanggo masa depan. Dijupuk langsung saka Kitab Suci, nikmati wahyu anyar saka Manungsa, wektu-Nya, lan pesen-Nya - saka kelahirané ajaib kanggo pati agonizing. Pesen tentrem kanggo kabeh donya. Iku pangeling saka jaman kuna, kanggo wong saiki, yen Gusti Allah iku katresnan. Sang Juruwilujeng yaiku film pisanan ing basa Arab sing digawe dening tim lan aktor Arab, lan mujudake pitakonan "Yagene kowe nggoleki urip ing antarane wong mati?"

2 The Savior Jesus Baptism