6 - Dungo ing Gusti

Ndeleng : 240

Gambaran

Apa sampeyan wis ditindhes dening tanggung jawab urip lan gunung prihatin, rasa sengit lan woe saka manungsa swirling watara sampeyan? Apa alam semesta ngakoni maneka warna rereget cilik ing skema kuwat? Kita koyone dadi ora penting, angin, hawa napas lan liya-liyane. Endi Gusti ing kabeh iki? Apa Panjenengane kepenak? Yesus ngandika Panjenenganipun. Gusti Yesus mulang kita kepriye ngomong karo Gusti Allah lan cara kanggo ngrampungake Panjenengane. Lan paling apik kabeh iku dheweke ngandhani kita kanggo ngucapake Gusti Allah minangka Rama kita ... BAPA. Dheweke dadi cedhak karo kita minangka hawa napas kita. Dheweke wis entuk Karajan lan kepengin dadi bagian saka iku lan nuduhake marang rencana-Nya mulyo kanggo nggawe. Yesus ngajar muridipun kalih welas kadospundi ndedonga lan ngowahi gesangipun lan saged ngowahi gesang kita, ugi.